11 Dec 2019

Wat was er toch aan de hand in het klooster? Een hele week gebeurden er rare dingen. Vrijdag werd alles duidelijk, toen de Sint en de pieten langs kwamen voor een feest in de turnzaal en een bezoekje aan de klassen. Herbeleef deze leuke dag met dit filmpje.

9 Dec 2019

Onze leerlingen van het zesde leerjaar leerden in de klas over instructieteksten waarbij spelletjes worden uitgelegd. Daarna leerden ze ook zelf een speluitleg in stappen schrijven. Natuurlijk moesten deze teksten ook uitgeprobeerd worden. De kinderen van de laatste kl...

9 Dec 2019

Traditiegetrouw oefenen we een dansje in wanneer de Sint op 6 december langskomt...

Dit jaar namen 2 leerlingen van het 6de leerjaar zelf het initiatief . 

Tijdens enkele middagen  werd het dansje ingeoefend.

De kleuters vonden dit keileuk ... en de Sint en Pieten???...

9 Dec 2019

spannend ...

zou de goede Sint langskomen ???

onze schoen hebben we alvast klaargezet ....

9 Dec 2019

De kinderen van het 6de leerjaar spelen met ons leuke spelletjes buiten.  Zij oefenen om instructies goed uit te leggen en wij mogen ze uitvoeren!  Dankjewel 6de leerjaar voor de leuk namiddag!

9 Dec 2019

Vorige maandag toonden onze leeshelden van het eerste leerjaar hun talent aan hun meters en peters van het vijfde leerjaar. Met een grote stoomboot en woordkaartjes gingen ze aan de slag. Een dikke pluim, want dat ging al super goed!

9 Dec 2019

Deze week bouwde het vijfde leerjaar  aan een enorme stoomboot. Het resultaat mag er zeker wezen. We kijken allemaal uit naar de komst van de Sint!

5 Dec 2019

Het was weer gezellig, daar in de klas van Nijntje. Dankjewel aan die mama's voor het maken van die kransen. We wensen hen, onze kleuters en jullie een gezellige adventstijd. 

5 Dec 2019

We hebben hard geknutseld voor de komst van de Sint!

Door met onze hele klas goed samen te werken, konden we een stoomboot, de Sint en zijn paard knutselen. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen.

Wie kan de pakjeskamer in de boot terugvinden? Of de badkamer van de Sin...

Please reload

Recente berichten

December 12, 2019

December 11, 2019

December 9, 2019

December 9, 2019

December 9, 2019

December 5, 2019

December 5, 2019

Please reload

Archief