September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Poppenkast "De Neus"

March 10, 2020

Maandag kregen we meneertje Pom op bezoek.  We mochten meneertje Pom weeral klein toveren zodat hij een kijkje kon nemen in de poppenkast.  Meneertje Pom ging bij de boer langs in de poppenkast.  De koe, het varken en de kip waren op de boerderij aanwezig.  Ook de vos kwam op bezoek.  De vos was echter niet zo lief voor de dieren.  Hij was op zoek naar een ei om op te eten, maar omdat de dieren hem de schuilplaats van het ei niet wilden vertellen… had hij hun drinkwater omgetoverd.  Daardoor wisselden de dieren van geluid.  Het was een spannend en grappig avontuur in de poppenkast, maar dankzij de hulp van onze kleuters is alles toch nog goed gekomen met de dieren van de boerderij... En de vos…  die kreeg uiteindelijk toch nog het ei van de boer, want hij moest immers z’n kleine vosjes te eten geven en de boer had toch nog eieren genoeg.  

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags