September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Winkeltje spelen

November 4, 2019

Op donderdag leerden de kinderen van het eerste leerjaar rekenen met de euro. Daarom speelden we ook winkeltje in de klas.

We maakten drie mooie winkels: een groente- en fruitwinkel, een poppenwinkel en een autowinkel. De prijzen werden natuurlijk bij onze spulletjes gezet. Daarna gingen we met onze winkelkar en ons winkelmandje naar de kassa om deze spulletjes te betalen met speelgoedgeld. Wanneer we te veel geld gaven, moesten we natuurlijk geld terugkrijgen. Goed rekenen dus! Maar er kwam zelfs een beetje taal aan te pas, want sommigen onder ons probeerden al echte naamkaartjes te maken voor de groentjes uit hun winkel. 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags