September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

MEGA-sportdag

October 22, 2019

Joepie, het vierde leerjaar heeft een MEGA-sportdag achter de rug.

We begonnen meteen op de schaatsbaan. Na wat vrij schaatsen op het ijs waren we opgewarmd voor een les hockey en een les kunstschaatsen. Nadien hebben we een stevige wandeling gemaakt. We zochten allerlei foto’s die ons de weg wezen naar de sporthal. Daar konden we even tot rust komen en onze boterhammen opeten.

Vervolgens mochten we allerlei leuke volksspelen spelen op de parking van het zwembad. Na deze leuke spelen, namen we een frisse duik in het zwembad! Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook nog hockey en voetbal gespeeld op het voetbalterrein van Heist. Wat was dat leuk!

Afsluiten deden we met een gezellige wandeling richting de schaatsbaan.

 

We zouden heel graag de meester, alle mama’s, papa’s en moekes willen bedanken voor hun helpende handen!

Dankjewel hiervoor!

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags