September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Bezoek bib

October 17, 2019

Dinsdag 8 november ging het zesde leerjaar in de namiddag met de fiets naar de bibliotheek in Heist-op-den-Berg. De leerlingen kregen daar een rondleiding van Hanne. Ze kregen meer uitleg over de plaats van de verschillende soorten boeken. Ze leerden ook minder bekende soorten boeken kennen, zoals graphic novels. Hanne toonde hen waar ze boeken kunnen vinden geschikt voor hun leeftijd.

 

De leerlingen konden ook speeddaten met enkele boeken. Ze kregen telkens 1 minuut de tijd om een boek te bekijken, te doorbladeren, een stukje te lezen... Ze leerden boeken kennen die ze anders niet zouden kiezen. Natuurlijk mochten ze ook nog even rondkijken in de bibliotheek en enkele boeken uitzoeken om uit te lenen met de klaskaart. Er werden enkele boeken uitgeleend die ze leerden kennen tijdens het speeddaten. Missie geslaagd! 

 

De leerlingen waren erg enthousiast. De eerste stap om zelfstandig naar de bib te komen, is gezet. Hopelijk komen onze kinderen nu op eigen houtje nog vaak terug.

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags