September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Een tekenaar in de klas

April 29, 2019

In het tweede leerjaar leerden we in ons vorig thema van Taal over verschillende soorten boeken en hoe boeken worden gemaakt. Het ideale moment om iemand naar de klas te halen die hier meer over weet. De papa van Birte, Frodo, is een striptekenaar. Hij vertelde ons hoe zijn tekeningen en boeken tot stand worden gebracht en welke opdrachten hij allemaal uitvoert. Het was ook leuk om te zien hoeveel materiaal hij had meegebracht. Tot slot maakte hij een mooie tekening om in onze klas op te hangen. Wie zijn werk wil bekijken, of een boek wil bestellen kan dat op deze site : www.frododedecker.com

Het werd een leerrijke ervaring!

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags