September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

E-mails leren versturen

April 5, 2019

De kinderen van het derde leerjaar leerden de voorbije weken tijdens de taallessen over uitnodigingen, reclame en brieven schrijven. Om het taalthema af te ronden, leerden ze ook een e-mail opstellen. Niets zo leuk om dit dan ook écht te kunnen doen! De kinderen maakten gebruik van hun eigen klas e-mailadres om een echte mail naar hun ouders te verzenden. Ze gingen ijverig aan de slag met de laptops en dootabs en beleefden veel plezier aan de activiteit. Een beetje later kregen ze zelfs al heel wat reacties van fiere mama’s en papa’s. Het was zowel voor de kinderen als voor de juffen een zeer leerrijke activiteit!

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags