September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Verteltafels van de huisdieren

November 12, 2018

Vandaag hebben we weeral heel wat bijgeleerd over de hond, de poes, de goudvis en de kanarie.  De kinderen hebben eerst al de meegebrachte materialen onderzocht, besproken en gesorteerd.  Met behulp van deze materialen, infoboeken, eigen ervaringen en prenten hebben we in kleine groepjes een verteltafel van elk dier gemaakt.  Op het einde heeft elk groepje zijn eigen huisdier aan de verteltafel voorgesteld.  Hierdoor hebben we heel wat bijgeleerd over deze huisdieren en leerden we om ook al een keer voor een klein klasgroepje iets te presenteren. 

Bedankt voor de vele materialen die we vandaag konden gebruiken.

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags