September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Vrijdag, weer naar huis dag ...

September 14, 2018

De ochtend bracht al meteen heel wat werk mee. Nog voor het ontbijt moesten we alle koffers inpakken en verzamelen. We moesten ook onze huisjes keren en netjes achterlaten. Na het ontbijt was er nog tijd voor sport. Een heuse teambuilding deze keer met heel wat leuke opdrachten. En wat werden we vanmiddag nog verwend met frietjes en stoofvlees! We zongen nog voor de jarige Matiss en die bezorgde iedereen nog een lekker snoepje. Daarna de koffers inladen en afscheid nemen van onze huisjes. Een dikke dankjewel aan meester Mathias om met ons een week op pad te gaan. We zetten hem vanochtend nog in de bloemetjes en bedankten hem met snoep en chocola. Bedankt lieve kids voor de fijne week! Nu zijn we onderweg naar huis....

 

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags