September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Boswandeling 5-jarigen

November 9, 2017

Dinsdagmiddag mochten we onze laarzen aandoen om naar het bos te gaan. Onze missie was: een echte ‘speurneus’ worden. Kristien en Fonz wachtten ons op in het bos.  Zij hebben ons daar van alles verteld over de natuur. Kristien vertelde ons over de verschillende soorten paddenstoelen, schors en blaadjes. We vonden veel blaadjes, naalden en eikels op de grond. Naar kriebeldiertjes hebben we ook gezocht, maar hiervan hebben we er niet zo veel gevonden. Tenslotte mochten we zelfs met een stethoscoop naar de bomen luisteren. Wat een avontuur!

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags