September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Carnaval op school!

February 25, 2017

Traditioneel vierden we de vrijdag voor de krokusvakantie carnaval op school! Alle kinderen kwamen verkleed naar school. We zagen Politiemannen, superhelden, prinsessen en zelfs levende pakjes friet! Naar jaarlijkse gewoonte bakte meneer directeur ook lekkere frietjes voor alle kinderen. 

De leerkrachten kozen deze keer voor het thema 'disco', met een leuke disco-flashmob om de dag te beginnen! Rond half twee kon de carnavalstoet vertrekken, onder een aangenaam zonnetje, met hier en daar een zeer plaatselijk buitje ;-) Ook de zwemmers werden nog gehuldigd voor hun deelname aan de zwemwedstrijd.

Het was weer een super-fijne dag, waar we nog rustig van kunnen nagenieten tijdens de krokusvakantie.

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags