top of page

Voor één namiddag bakpietjes

Vorige week kwam er onverwachts een Spiekpietje terecht in onze klas. Elke dag zit hij ergens anders in de klas verstopt. We hadden er een boek van in onze klas en we weten nu dat deze Spiekpietjes in de klassen, huizen, …overal de kinderen in’t oog houden of ze flink zijn, geen ruzie maken, flink hun groentjes opeten enz… Elke avond bellen ze met hun gsm naar de opschrijfpieten om verslag uit te brengen en dat wordt dan direct in het grote boek van de Sint genoteerd.

In het boek stond ook dat er heel veel soorten Pieten zijn die de Sint helpen, ook bakpieten. Voor één namiddag waren we zelf een beetje bakpiet. We hadden zelf speculaas gebakken en nadien mogen proeven. We mochten er ook enkele meenemen om thuis te laten proeven.

Waar zou Spiekpietje morgen zitten?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page