September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Voor één namiddag bakpietjes

December 1, 2016

Vorige week kwam er onverwachts een Spiekpietje terecht in onze klas. Elke dag zit hij ergens anders in de klas verstopt. We hadden er een boek van in onze klas en we weten nu dat deze Spiekpietjes in de klassen, huizen, …overal de kinderen in’t oog houden of ze flink zijn, geen ruzie maken, flink hun groentjes opeten enz… Elke avond bellen ze met hun gsm naar de opschrijfpieten om verslag uit te brengen en dat wordt dan direct in het grote boek van de Sint genoteerd. 

In het boek stond ook dat er heel veel soorten Pieten zijn die de Sint helpen, ook bakpieten. Voor één namiddag waren we zelf een beetje bakpiet. We hadden zelf speculaas gebakken en nadien mogen proeven. We mochten er ook enkele meenemen om thuis te laten proeven.

Waar zou Spiekpietje morgen zitten?

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags