September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Ontbijt 3de leerjaar

July 4, 2016

Naar aanleiding van ons thema “gezonde voeding” hebben we samen met onze petekindjes van een superlekker ontbijt genoten!!!  We aten lekkere komkommertjes, vers geplukte aardbeien, rode besjes en frambozen. Er waren ook bananen. Juf Nancy bakte eitjes. Er was wit en grof brood van de bakker en ook zelfgebakken brood. Verder proefden we wat van de yoghurt, smeerkaas en beleg. Er was ook zelfgemaakte honing, aardbeien-, pruimen- en rabarberconfituur. Sommige kindjes smulden ook van de cornflakes. Er was melk, fruitsap en water om te drinken. We smulden ons buikje vol! Mmmmmmm…..

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags