September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

3de kleuterklas op weg naar Goodforest

May 11, 2016

De voorbije weken hebben we doorgebracht in het oerwoud. We gingen samen met de dieren op stap naar Goodforest. Een paradijs in het oerwoud waar nog geen mensen zijn geweest en waar veel plaats en voldoende eten en drinken is voor de dieren. Het was een lange vermoeiende reis, met veel hindernissen. Maar doordat de dieren goed samenbleven zijn ze er uiteindelijk geraakt!

In de klas hadden we een echt oerwoudhoekje gemaakt, met dierenmaskers, verkleedkleren van tijgers en met onze knuffels van thuis erbij werd het net echt. (Trouwens hartelijk dank daarvoor mama’s en papa’s) Ook een zandtafel met dieren, bulldozers en takken kwam er in de klas. We hebben dieren gemeten en moeten opschrijven hoeveel lange en korte staafjes we daarvoor nodig hadden, een krokodil geknutseld, een opdracht dieren tellen gemaakt, het spannende apenspel gespeeld enz.…

Deze week zijn we weer op reis vertrokken, maar nu naar het verre Thailand.

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags