September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Op bezoek in de KBC-bank

March 2, 2016

Op dinsdag 1 maart gingen we met de leerlingen van het derde leerjaar op bezoek in de KBC-bank. Ingrid gaf ons daar een zeer boeiende en leerrijke rondleiding. We kregen te zien hoe een bankautomaat er langs voor en langs achter uit zag. Ingrid toonde ons hoe je geld kon afhalen en weer kon storten. We mochten ook langsgaan in de kluizenruimte. Dit is een ruimte vol met kleine en grotere kluizen waar klanten waardevolle spullen konden opbergen. We mochten onze arm in een kluisje steken om te voelen hoe diep deze was. Ingrid leerde ons ook hoe we aan een biljet konden merken of het echt of vals was. Ze gaf ons tips zodat we dit zelf ook kunnen controleren.

Dankuwel Ingrid voor dit interessante bezoekje!

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags